Njoftim nga Bordi i Shoqatës së Trajnerëve të Futbollit të Kosovës

Bordi i Shoqatës së Trajnerëve të Futbollit të Kosovës njofton të gjithë trajnerët kosovarë të cilët janë licencuar në FSHF se rinovimi-vazhdimi i licencave të skaduara do të bëhet në Tiranë në terminet si vijon:

1.Për Licencën UEFA B më 22, 23 dhe 24 gusht 2022

2.Për Licencën UEFA A më 25, 26 dhe 27 gusht 2022

3.Për Licencën UEFA PRO 29, 30 dhe 31 gusht 2022

Për çdo informatë shtesë kontaktoni në këtë adresë drejtoria.teknike@fshf.al.

Për çdo ndryshim eventual të datave do të jeni të informuar me kohë.

Ish trajneri i Ballkanit me kritika të mëdha për Ilir Dajën

Armando Broja pritet të jetë lojtari më i ri i West Ham United