Një tjetër problem i madh, drama e Barçës me regjistrimin e lojtarëve nuk përfundon

Barcelona kishte probleme të mëdha përpara fillimit të sezonit për regjistrimin e lojtarëve në skuadër, arsyeja kryesore edhe pse Lionel Messi u largua.

Një gjë e tillë nuk duket të ketë përfunduar dhe një problem i madh është paraqitur përsëri.

Ata mund të mos jenë në gjendje të regjistrojnë Mingueza me ekipin e parë sepse shumica e numrave të skuadrës janë marrë.

Numrat e vetëm në dispozicion janë 10 dhe 25 (i cili është i rezervuar për portierët).

Rregullat e La Ligas nuk lejojnë që lojtarët e klubeve të marrin cilin numër të duan.

Greqia publikon listën e të ftuarve ndaj Kosovës

“Nëse pajtoheni me çmimin specifik, na kontaktoni ose përfundoni sezonin me një golfist” – anëtari i familjes mbretërore nga Katari thumbon Real Madridin