Një tifoz hyri në fushë me një flamur palestinez dhe një mesazh prekës për fëmijët e vrarë

Një tifoz vrapoi në fushë gjatë ndeshjes mes Copenhagen dhe Manchester United që po zhvillohet në Danimarkë.

Skena si kjo nuk janë aq të rralla në botën e futbollit dhe tifozi arriti të vraponte në fushë para se të vinin stjuardët, ku mbante flamurin e Palestinës.

Në mbështetje të Palestinës, ai shpalosi një flamur ku shkruhej: “Ndaloni vrasjen e fëmijëve në Gaza. Le të qëndrojmë së bashku”.

Ngjarja ka ndodhur pas fillimit të ndeshjes së luajtur në stadiumin Parken të Danimarkës.

Ndeshja u ndërpre më vonë pas rreth njëzet minutash për të ndihmuar një tifoz tjetër në tribunë.

Në atë moment Rasmus Hojlund tashmë kishte kaluar në epërsi Man United.

Portieri i Lirisë, Hodaj: Operimi kaloi me sukses, FFK-ja i mbuloi të gjitha shpenzimet

Mediumi rumun: Klubet evropiane po shantazhojnë lojtarët e Kosovës për ndeshjen me Izraelin