Një ndeshje e ndërperë, një tjetër mbyllet 10:0

Kanë përfunduar ndeshjet e Ligës së Dytë, ku janë arritur rezultatet befasuese.

Në ndeshjen ndërmjet Besa dhe Ilira, ndeshja është ndërprerë kur rezultati ishte 5:1, në favor të vendasve.

Në ndeshjen tjetër të zhvilluar ndërmjet Kastriot dhe Kikas, fitorja u ka takuar mysafirëve të cilët mposhtën me rezultat të thellë 10:0 Kastriotin/Olle

Liga e Dyte : Grupi (A)Java 15-te

 

Rezultatet

E shtunë

L.Baranit – Deçani                          2-1

E diele

Ratkoci – Dushkaja                         1-1

Besa – Iliria                                     5-1 (u ndërpre)

Ril.Kosoves –  Leshani                     2-1

Opoja dhe Minatori                 (Pushojnë|)

Liga e Dyte Grupi (B) Java e 19-te

Bashkimi (Gj) – Bashkimi (K)                 1-0

T.Çanga – 18-Korriku                             2-0

Vjosa – Kaolini                                      3-0

Kastrioti – Kika                                  0:10