Një malazez në Kombëtaren e Shqipërisë! (FOTO)

Sinisha Rajcevic. Ky është futbollisti që aktivizohet për Kombëtaren e Shqipërisë U-19, e cila drejtohet nga përzgjedhësi Altin Lala.

Rajcevic ka tetë ndeshje me Kombëtaren U-19 teksa ka luajtur edhe për atë U-16, U-17 dhe U-18. Babai i tij është nga Mali i Zi kurse nëna e tij është shqiptare nga Shkodra.

Sinisha aktivizohet për Vllazninë e Shkodrës, dhe jeton në këtë qytet.

Sinisha                                                                                                                                                                                                                                                                                        Sinisha Rajoviq (numër 15)