Një dekadë me treshet e Barcelonës

2005-2015. Një dekadë e Barcelonës, me treshet sulmuese, të cilave kryesisht iu priu Lionel Messi, i cili mungoi vetëm në 2005-tën.

‘Marca jep treshet në secilin sezon te Barcelona.

2005-2006 nis me Eto’o, Ronaldinho e Larsson.

2006-2007 Ronaldinho, Messi dhe Eto’o

2007-2008 Eto’o, Henry, Bojan dhe Messi

2008-2009 Eto’o, Messi dhe Henry

2009-2010 Messi, Pedro, Ibra

2010-2011 Messi, Villa, Pedro

2011-2012 Messi, Xavi, Alexis

2012-2013 Messi, Cesc, Villa

2013-2014 Messi, Alexis dhe Pedro

2014-2015 Messi, Neymar dhe Suarez