Një bebe e vogël, me një shall të madh

Kjo po që është një dashuri në ‘shikim të parë’. Faqja zyrtare e Plisave e ka shpërndarë një foto simpatike në rrjetin social Facebook, duke e shfaqur një bebe me shallin e klubit futbollistik të Prishtinës.

Në foto kanë shpërthyer pëlqimet dhe komentet, me beben e vogël që është mbuluar nga shalli i një klubi të madh si Prishtina.