Nisen për Kosovë

Me një foto në rrjetin social ‘Facebook’, trajneri Driton Kuka poston nisjen për Kosovë të ekipit të tij.

Kryeministri i Kosovës Isa Mustafa do të shtrojë tepihun e kuq për kampionen e Evropës e Botës në Xhudo, Majlinda Kelmendi dhe ekipin e xhudistëve fitues nga kampionati evropian në Rusi.