Nicole, e bukur dhe agresive (FOTO)

Që kur historia e saj me pilotin e Formula1,  Lewis Hamilton zyrtarisht ka përfunduar, Nicole Scherzinger është bërë më agresive.

Këtë e dëshmojnë edhe fotot e saj të fundit në të cilat këngëtarja tregon të gjitha aftësit e saj.

Ajo vazhdon të duket e bukur.

01-00291705000013

 

01-00291705000012

01-00291705000010

01-00291705000009

01-00291705000008

01-00291705000005