Ngushtohet lista

Koordinatori për gjenerata të reja te FBK, trajneri amerikan Chris Dial, në bashkëpunim me tre trajneret vendor Sefaja, Godeni dhe Zeqiri, pas shumë testimeve kanë bërë perzgjedhjen e 18 lojtareve që do të vazhdojn përgatitjet për kampionatin evropian U-16.

 

1.Ylber Sahiti ( KB Trepça )

2. Fitim Qoroviqi ( KB Trepça )

3. Edonis Devolli ( KB Peja )

4. Amer Muharremi ( KB Peja )

5. Engjéll Ramaj ( KB Vushtrria Basket )

6. Erjon Qarkagjia ( KB Véllaznimi )

7. Kreshnik Avdija ( KB Véllaznimi )

8. Atik Koshi ( KB Véllaznimi )

9. Hysin Cena ( KB Junior 06 )

10. Idoll Pallushi ( KB Megasports )

11. Gazali Makasqi ( KB Kalaja )

12. Edison Gashi ( KB Prishtina )

13. Dardan Kapiti ( KB Prishtina )

14. Almir Berisha ( KB Prishtina )

15. Etnik Peci ( KB Prishina )

16. Dion Pllana ( KB Prishtina )

17. Andi Vrapçani ( KB Prishtina )

18. Deniz Simnica ( KB Prishtina )