Nga çfarë frikësohet Neguesha?

Ish e dashura e sulmuesit të Liverpoolit, Mario Balotelli, Fanny Negusha, ka deklaruar se është është rikthyer në shtëpi pasi gjen gjithmonë forcën pranë gjyshes së saj.

 

“Unë kam ardhur këtu në shtëpi pasi gjithmonë gjej forcën time këtu dhe të jem sa më afër gjyshen time. Do të vuaja shumë nëse do të humbas atë. Marrëdhënia ime më të është vërtet e veçantë. Ajo ka sakrifikuar gjithçka për mua dhe është personi më i rëndësishëm për mua”, deklaroi Neguesha.