Neymar qon në burg Bartomeun dhe Rosellin

Presidenti i barcelonës, Bartomeu dhe ish presidenti Rosell rrezikojnë të përfundojnë në burg.

Barcelona po kalon momente të mira në fushë, por ka jashtëzakonisht shumë problme jashtë saj, pasi presidenti Josep Bartomeu dhe ish presidenti Sandro Rosell rrezikojnë të përfundojnë në burg.

Prokurori anti-korrupsion ka kërkuar 2 vite e tre muj burg për Bartomeun dhe 7 vjet e tre muaj për ish presidentin Rosell, pasi kanë mashtruar për shifrën e transferimit të Neymarit dhe i kanë ikur tatimit.

Marca shkruan po ashtu se, prokuroi kërkoi po ashtu që Barcelona të gjobitet edhe me 22 milionë euro.

Bartomeu pretendohet se ka kryer vepër penale në fshehje të tatimit, ndërsa Rosell në përfshirje të transferimit të paligjshëm të Neymarit.

Marca shkruan po ashtu se, prokuroi kërkoi po ashtu që Barcelona të gjobitet edhe me 22 milionë euro.