Neymar me nga tri femra

Neymarit nuk i shpëton asgjë. Pas ndeshjes miqësore Brazil-Kili, ylli i Barcelonës ka darkuar me tre modele braziliane, mes të cilave edhe Rafaela Machado, pjesëmarrëse në Miss World.

Fotot, ku Neymar dhe miqtë e tij festojnë në Londër, po bëjnë xhiron e botës.

 

180509

180511

 

180525