Neymar dhe Niki kanë diçka të përbashkët

Çfarë i bashkon Neymar dhe Niki Hartman, e famshme për programin ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’?

Për momentin vetëm një gjë dihet me siguri: të dy ka të njëjtin tatuazh, por fotoja ka bërë që shumëkush të aludojë edhe për një lidhje mes tyre.