“Nëse do të isha tifoz i Nantesit, do ta braktisja stadiumin”

Pas disa ndeshjesh pa humbje, Lorik Cana dhe Nantesi i tij u shkatërruan duke humbur 4-1 ndaj Renës.

Kapiteni i Kombëtares shqiptare, Lorik Cana, ka folur pas ndeshjes dhe ka thënë se ishte një humbje e turpshme.

“Nuk kam fjalë për këtë ndeshje. Duhet të kishim bërë më mirë, por futbolli i ka të gjitha”.

“Duhet t’i kuptojmë edhe tifozët në këto momente, por ne vinim nga disa rezultate pozitive dhe një hap fals është i pranueshëm”.

“Edhe unë do ta kisha braktisur stadiumin pas një ndeshjeje të tillë në rast se do të isha tifoz i Nantës”, ka thënë Cana.