Nëse dëshironi t’i shihni nga afër yjet e Kosovës, sot e keni këtë mundësi

Kosova do ta mbajë stërvitjen e vetme në Kosovë, sot nga ora 10:00 në stadiumin Rexhep Rexhepi në Drenas.

Stërvitja do të zgjasë 1 orë e gjysmë dhe pas saj lojtarët do të jenë të zënë me intervista.

Kosova do të nisët pas orës 14:00 për në Shkodër. /olle/