Në Përfaqësuesen e Zvicrës stërviten me syze, arsyeja është shumë interesante (FOTO)

Të gjithë janë befasuar kur kanë parë portierët e ekipit kombëtar të Zvicrës duke u stërvitur me syze.

Yann Sommer dhe Marwin Hitz kanë vendosur syze speciale në stërvitjen e Zvicrës.

Syzet e portierëve të Zvicrës sipas medieve zvicerane janë me bateri, ku iu ndihmojnë portierëve në perceptim duke iu krijuar po ashtu një efekt më të ngadalshëm të lëvizjes.

pspepe