Në Pejë me 16 janar do të bëhet përzgjedhja e lojtarëve që do të përfaqsojnë Kosovën në Rugby’s 7

Me 16 janar duke filluar nga ora 12:00 në fushën sportive Shqiponjat do të organizohen ushtrimet e fundit para përzgjedhjes së ekipit Kombëtar të Kosovës.

Të gjithë ata që duan të tregojnë talentin në sportin e Ragbit, kanë një mundësi të dielen të shfaqin aftësitë e tyre.

Më poshtë mund të gjeni postimin e plotë të Federatës së Ragbit të Kosovës.

A don me e përfaqësu Kosovën në gara ndërkombëtare të ragbit?

Atëherë, eja në Pejë të dielën, më 16 janar duke filluar nga ora 12:00, në fushën sportive “Shqiponjat” dhe na trego talentin tënd. Aty do të organizojmë ushtrimet e fundit para përzgjedhjes së ekipit kombëtar të Kosovës i cili do ta përfaqësojë vendin tonë në kategorinë e Rugby 7’s.

Ne do të mblidhemi së bashku në Prishtinë, në ora 10:00, prej ku do të nisemi në mënyrë të organizuar drejt Pejës.

Të gjithë jeni të mirë se ardhur!

Arlinda Rushiti vazhdon me fitore në ITF World Tennis Tour

Kupa e Kosovës në basketboll, Vëllaznimi fiton ndeshjen pas vazhdimeve