Në nderim të ish-luftëtarit të UÇK-së, Selatin Morina, në Rufc të Vjetër të Lipjanit mbahet turniri tradicional në futboll

Në nderim të ish-luftëtarëve të UÇK-së, vazhdojnë të mbahen turnire tradicionale kudo në Kosovë.

Së fundmi, në Komunën e Lipjanit do të mbahet një tjetër mjaft i rëndësishëm.

Në nderim të ish-luftëtarit të UÇK-së, Selatin Morina, në fshatin Rufc i Vjetër, do të mbahet një turnir në futboll.

Ky turnir do të nis nga 1 korriku, 2022, prej orës 19:00.

Shpërblimet poashtu do të jenë të mëdha.

Vendi i parë do të shpërblehet me 1300 euro – kupë dhe medalje – kurse vendi i dytë me 300 euro – kupë dhe medalje.

May be an image of text that says 'UCK TURNIRI TRADICIONAL 'SELATIN MORINA' ORGANIZOHET Turniri Tradicional per nder të ish luftëtarit të UÇK-së SELATIN MORINA Paraqitja ekipeve mund të behet qdo ditë deri me datën 30.06.2022 Shortet do tend me datën 30.06.2022 me fillim nga ora 20:00 Turniri do të filloj me datën 01.07.2022 nga ora 19:00. Ndeshjet do të zhvillohen ne Fshatin Rufc Vjetër 'Lipjan' Paraqitja ekipit kushton 30 euro Sistemi lojes: 4+1 SHPERBLIMET VENDI PARE 1300 EURO KUPë DHE MEDALJE VENDI DYTỂ 300 EURO KUPë DHE MEDALJE EKIPET MUND Të PARAQITEN NỀ NUMRAT 044/497/873 044/614/666 TELEFONIT OSE NỀ FAQEN 'TURNIRI TRADICIONAL SELATIN MORINA' f'

Lushtaku flet pas dorëheqjes, ka disa fjalë për Taulant Dajakun

Manchester United dhe Barcelona, arrijnë akordin për transferimin e De Jong