Në Mitrovicë, Kosova U18 grumbullohet në konkurrencën e meshkujve

Të mërkurën (sot) në Mitrovicë do të grumbullohet Kosova U18 në konkurrencën e meshkujve.

Përzgjedhësi i kësaj grupmoshe, Ilir Selmani ka ftuar 16-të basketbollistë, ku më pas lista do të shkurtohet në 12-të lojtarë.

Stërvitjet do të mbahen dy herë në ditë për të qenë sa më ta gatshëm për garat ndërkombëtare. Nga ora 10:30 do të jetë stërvitja e parë, kurse nga ora 18:00, stërvitja e dytë.

Kosova U18 te meshkujt do të jetë në grup me Holandën, Bosnja e Hercegovinën, Bullgarinë, Gjeorgjinë dhe Norvegjinë. Garat mbahen në Oradea të Rumanisë nga 29 Korriku deri më 7 Gusht.

Lista e gjerë

 1. Anes Gashi
 2. Ergyn Rushiti
 3. Jon Ismajli
 4. Eliot Peci
 5. Norik Binqe
 6. Eris Zeneli
 7. Bardh Istrefi
 8. Dardan Maxharaj
 9. Ajdan Kololli
 10. Drinor Gerxhaliu
 11. Olsi Kurtaj
 12. Arlind Konjuhi
 13. Ismajl Voca
 14. Rron Dahsyla

15.Albin Gashi

 1. Paraart Zeqiri

Flet lojtari që i shënoi Ballkanit, tregon kush i shpëtoi nga disfata

Plas skandali: Ballkani nuk i ka paguar lojtarët, tash e tre muaj