Në Istog të bindur: ‘Troftat’ do të ‘notojnë’ mbi Vëllaznimin e Dritën!

Mbrojtësi i Istogut, Ardian Dervishaj, beson që ‘troftat’ në fund të edicionit do të ‘notojnë’ mbi Vëllaznimin e Dritën, për t’i ikur kështu 90 minutëshit të barazhit.

“Ne kemi skuadër më të mirë se Vëllaznimi e Drita dhe besoj fuqishëm që do ta mbyllim edicionin mbi to. Jam i bindur që nuk do të mposhtemi në Gjilan, ku do të marrim së paku një pikë”, deklaroi Dervishaj për Gazetaolle.com.

Drita-Istogu zhvillohet sot prej orës 15:00.