Në Gjilan e thërrasin ‘loçka’, e zbulon futbollistin simpatik (FOTO)

Gjyqtarët në futbollin e Kosovës, gjatë ditës së sotme janë akuzuar me të madhe. Mirëpo, një ‘bilbil’ që rrallë akuzohet është Lumturie Muhadri.

Kjo gjyqtare konsiderohet një ndër më cilësoret më elitën futbollit kosovar.

‘Lumja’ vlerëson për Gazetaolle.com, se karriera e saj po shkon shumë mirë. Ajo zbulon edhe disa gjëra ndryshe. “Në të gjitha stadiumet i’a kalojë shumë mirë. Normalisht se jam femër dhe diku më ‘ngucin’, në Gjilan më thërrasin ‘Lume loçka'”, ka thënë me shaka Lumturie Muhadri.

Ajo nuk e veçoi ndonjë trajnerë i cili i bënë presion por zbuloi se për cilin futbollist ka simpati. “Edon Zhegrova i Prishtinës (luan në kategori të reja), luan shumë mirë, kam simpati për atë lojtar”, përfundoi Muhadri.

l lum  mu