Ndodh në Itali: Ndeshja nis pa gjyqtar kryesor (VIDEO)

Ndeshja mund të luhet edhe pa gjyqtarin kryesor. Një gjë e tillë ndodhi pikërisht në Serie A në Itali.

Sfida mes Fiorentinës dhe Milanit për disa momente u luajt pa gjyqtar kryesor.

Përderisa gjyqtari kryesor i sfidës po zëvendësohej, lojtarët e rifilluan takimin. Gjithsesi, loja u ndërpre pas disa sekondash.