Ndërpritet ndeshja Craiova – Sigal Prishtina

Për arsyeje të prishjes së semaforit në ndeshjen e cila është duke u zhivlluar ndërmjet Craiovas dhe Prishtinë, është ndërprerë për disa minuta deri në rregullimin e semaforin e ekipit vendas.