Napoli tenton t’i vjedhë Romës këtë mbrojtës

Mbrojtësi i Romës, Davide Astori mund të ndërrojë mjedisë. Për mbrojtësin shtatëlartë intersohet Napoli që ka filluar tashmë bisedimet.

Takimi i parë nuk ka kaluar edhe aq mirë pasi kërkesa e Cagliarit që e posedon edhe kartonin e lojtarit ishte gjashtë milionë euro, gjë që Napolit ky çmim iu është dokur e lartë.

Në ditët e ardhshme ka të ngjarë që Napoli dhe Cagliari të takohen përsëri për të gjetur një pikë të marrëveshjes.