Mustafi në formacionin e vitit, aty ku mungojnë…

Shkodran Mustafi është futur në formacionin e sezonit në kampionatin spanjoll La Liga, ku ka dy befasi të mëdha.

Aty mungojnë dy yjet më të mëdhenj, Lionel Messi dhe Cristiano Ronaldo, që nuk kanë treguar shumë këtë sezon. /Olle

1