Mustafi takon ish-futbollistin e Barcelonës

Mbrojtësi shqiptar i skuadrës së Valencias, Shkodran Mustafi, ka takuar dy ish-futbollistët e Valencias, Mario Kempes dhe David Villan.

“Ishte kënaqësi të takoj Mario Kempes dhe David Villan, dy legjenda të cilët kanë bërë shumë për shtetin e tyre dhe Valencian”, shkroi Mustafi në faqën e tij zyrtare në rrjetin social ‘Facebook’.

mustafi