Mustafi ‘publikon’ babanë

Shkodran Mustafi ia ka uruar ditëlindjen babait të tij përmes një postimi në rrjetin social Facebook, duke e shkruar një tekst interesant.

“Puna jote nuk është e lehtë sepse ti nuk je vetëm babai im por  edhe vëllau, shoku dhe menagjeri im. Urime ditëlindjen baba”, shkroi Mustafi, duke ia bashkangjitur komentit edhe një foto me babanë e tij.

1012861_608824385916780_267038637330374266_n