Mustafa në derbin e Ligës së Parë

Leutrim Mustafa do ta ketë nderin të referojë derbin e javës 29 të Ligës së Parë, ndërmjet Lirisë dhe Flamurtarit. Takimi zhvillohet të shtunë në në Prizren. Mustafa është gjyqtar me të ardhme të ndritur.

Të njëjtën ditë luhen edhe të gjithat takimet tjera.

 

Liga e Parë – Java 29

E shtunë – ora 16:00

Gjilani – Ramiz Sadiku

(A,Halilaj, N.Bala, F.Kiqina)

Liria- Flamurtari

(L.Mustafa, D.Muriqi, B.Berisha)

Dukagjini – Vllaznia (P)

(S.Hajdari, G.Hyseni, E.Bicaj)

Llapi – Kosova (P)

(L.Fejza, N.Hysenaj, F.Jashari)

Fushë Kosova – Rahoveci

(V.Kastrati, H.Llallo, N.Bajrami)

Lepenci – KEK-u

(A.Shala, A.Rexhepi, Q.Vata)

2 Korriku – Ulpiana

(E.Zasella, H.Osmani, S.Reqica)

Deçani – Ballkani

(I.Ceroviku, E.Baliqi, R.Hyseni)