Ibër Alaja takohet me Federatën e e Body-Buildingut dhe Fitnesit – Me këtë datë hapen fitneset

Federata e Body-Buildingut dhe Fitnesit sot u takua me drejtorin e Departamentit të Sportit në Ministrinë për Kulturë, Rini e Sport, Ibër Alaj.

FBFK në këtë takim shprehu shqetësimin për mbylljen e fitneseve për shkak të pandemisë.

Alaja ua bëri të ditur se kjo ndalesë është deri me 24 korrik dhe pas kësaj date mund të shqyrtohet mundësia për riaktivizimin e të gjitha sporteve.

Komunikata e plotë e FBFK-së:

Takim i perbashkët me Drejtorin e Departamentit të MKRS Iber Alaj , Sekretari Gjeneral i Federatës të Bodibildingut …

Gepostet von Federata Body-Building & Fitness Te Kosoves am Mittwoch, 15. Juli 2020