Mornar-Sigal Prishtina, shikoni çfarë është duke ndodhur në sheshin “Zahir Pajaziti”

Në sheshin “Zahir Pajaziti” po mbretëron një atmosferë fantastike në prag të finales së dytë të Ligës Ballkanike mes Mornarit dhe Sigal Prishtinës, e cila zhvillohet në “Sportski Centar Topolica Bar” të Malit të Zi.

Organizimi është bërë nga “Plisat”, derisa tifozët po grumbullohen çdo minutë e më shumë.

“GazetaOlle.com” do t’ju mbajë të informuar me gjithçka që do të ndodhë në këtë super-finale.

13010262_10209509684997868_1354261836_o 13052655_10209509684837864_1356116356_o 13063946_10209509684717861_1790176698_o