Mornar-Sigal Prishtina, rezultat i papritur pas çerekut të tretë

Paraqitje fantastike e Mornarit në çerekun e tretë kundër Sigal Prishtinës dhe një gjë e tillë e bën akoma më interesant fundin e finales së dytë të Ligës Ballkanike.

Vendësit u treguan shumë më të mirë dhe e mbyllën këtë periudhë me 10 pikë epërsi, 57:47.

Ndryshe, Prishtina e ka fituar ndeshjen e parë me 14 pikë epërsi. /Olle