Monaco, ekipi më i pistë në Champions League

Jose Mourinho është shprehur më herët se Paris Saint Germain është skuadra me “e pistë” në Champions League, por cili është ekipin me më shumë faulle në kompeticionin më të rëndësishëm për klube në Europë?

Sipas asaj që raporton Portali Albeu, nga tetë ekipet e mbetura rezulton se Monaco është ekipi më i “pistë” me 117 faulla të shkaktuar dhe 19 kartona të verdhë të marrë. Pas tyre vjen Atletico Madrid dhe Porto, ndërsa mbyll klasifikimin Barcelona dhe Real Madrid.