Miqësorja Turqi-Shqipëri pritej si një “vëllazërore”, tani vjen një lajm befasues

Ndeshja miqësore mes Turqisë dhe Shqipërisë, që do të zhvillohet të hënën e 13 nëntorit, duket se është përgatitur në mënyrë të veçantë nga shteti turk.

Edhe pse miqësore, masat e marra për mbarëvajtjen e kësaj ndeshje do të jenë të larta, raporton “yenimarmaragazetesi.com”.

ffk reklama

Gjatë ndeshjes, në ambientet e stadiumit do të jenë të pranishëm 200 forcapolicore.

Po ashtu do te jenë të pranishëm edhe rreth 800 persona nga policia private.

Gjithashtu, në stadium për tifozët, nuk do të lejohen monedhat metalike apo kariekuesit e celularëve.

Kjo është miqësorja e parë për Cristian Panuccin, pas ardhjes te Shqipëria.

shqiperiturqi