Miratohet projekti për stadiumin e ri, Barbara: Hap historik

Klubi i Milanit e ka marrë dritën e gjelbër nga “Fondazione Fiera Milano” për ndërtimin e stadiumit të ri dhe tani është vetëm në pritje të lejes përfundimtare nga Komuna e Milanos, për zonën ku do të bëhet impianti i ri i kuqezinjve.

Me gjithë kundërshtimin e banorëve të zonës, projekti për stadiumin e ri është miratuar dhe gjiganti italian tani e ka rrugën e hapur.

“Ky është një hap historik, pasi që është hapi i parë drejt një gjëje të madhe. Ne po ofrojmë një stadium urban, për të nxitur zhvillimin e kësaj zone dhe për ta bërë simbol të qytetit”, deklaroi vajza e presidentit Silvio Berlusconi, Barbara. /Olle

213723484-50a0321d-3a00-4511-b498-e46cf091c463

213729557-ea647b37-3cdd-4117-a6f9-ea3c808fd8a5

Nuovo stadio Milan