Mësohet orari i Kosovës në Evropian

Kosova nga 29 korriku deri më 7 gusht do të jetë pjesëmarrëse në FIBA Kampionatin Evropian, Divizioni B për meshkuj U18.

Basketbollistët të udhëhequr nga Ilir Selmani pas përgatitjeve intensive në Mitrovicë kanë udhëtuar në Rumani, me shpresë se do të tregojnë paraqitje sa më të mira, edhe pse ndodhen në një grup shumë të vështirë.

U18 janë në Grupin B, së bashku me Holandën, Bullgarinë, Bosnje e Hercegovinën, Gjeorgjinë dhe Norvegjinë.

U hodh shorti për Ligën e Dytë, për Superligën U19 dhe U17

Dy kushtet e panegociueshme të Piquesë që fëmijët e tij të jetojnë në Miami