Mesjava sjellë super-ndeshje në Shqipëri

Është përcaktuar se kur do të luhen sfidat e javës 16 të Superiores, teksa të gjitha takimet do të luhen ditën e mërkurë.

Tre prej ndeshjeve luhen prej orës 14:00, ndërsa dy sfidat më të rëndësishme, Flamurtari-Partizani dhe Skënderbeu-Tirana luhen në orën 17:00.

Më poshtë është kalendari i plotë e ndeshjeve të kësaj jave.

E mërkurë, më 14 dhjetor

Korabi-Kukësi, ora 14:00

Laçi-Vllaznia, ora 14:00

Luftëtari-Teuta, ora 14:00

Skënderbeu-Tirana, ora 17:00

Flamurtari-Partizani, ora 17:00