Merrni mësim nga ky vogëlush: Kështu këndohet himni!

Lojtarë, shikoni dhe merrni mësim se si këndohet himni i vendit tuaj! Një fëmijë anglez që qëndroi pranë lojtarëve në ndeshjen e ragbit ndërmjet Anglisë dhe Italisë, e ka kënduar himnin e vendit të tij me një pasion të paparë.

Këtë moment e kanë shkoqitur mediet italiane, me Corriere dello Sportin që i ka botuar disa fotografi të këtij djaloshi simpatik.

Untitled

1111111

555