Mërgim Mavraj viziton Mekën

Mërgim Mavraj në vend të pushimeve ka udhëtuar drejt Mekës, vendit më të shenjtë të besimëtarëve mysliman.

Mbrojtësi i Kombëtares shqiptare dhe Kolnit, ka postuar disa fotografi duke lënë edhe një postim.

“Meka/Medina – 24.12.2015. “Rastësia” është të ne, po tek Zoti çdo gjë është e shkruar. Faleminderit Zoti im që më nderove si mysafirin tënd”, ka shkruar Mavraj në Facebook, përcjell GazetaOlle.com.

mavraj

 

mavrajjj

 

mavrajjjj