Mërgim Dervishaj, kampion me skuadrën e tij në Gjermani

 

Mërgim Dervishaj, pjesë e Kombëtares së Kosovës, ka vazhduar me suksese në futsallin gjerman.

Ai me skuadrën e tij, TSV Weilimdord, është shpallur kampion në Gjermani.

Dervshaj është një nga lojtarët kryesor te Kombëtarja e Kosovës dhe ne ndjehemi krenar me suskeset e tij.

Egzon Bislimi ‘heroi’ i Prishtinës së Re

Ylber Ramadani flet pas përfundimit të kampionatit italian