Kevin dhe Melissa po pushojnë në Maldive

Kevin Prince Boateng dhe Melissa Satta po pushojnë në Maldive.

Melissa së fundmi është duke pushuar në Maldive, transmeton Gazetaolle.com.

Satta ka zbuluar edhe disa fotografi në rrjetet sociale. /Olle/

s sa sat satta k