Mehës me shokë iu premtohet Fisher (FOTO)

Menaxheri i Paderbornit ka dhënë një premtim mjaft sfidues për lojtarët e skuadrës së tij. Nëse Alban Meha dhe skuadra e tij do mbijetojnë në Bundesligë, si shpërblim ata do kenë një koncert me këngëtaren Helene Fischer.

Për të bërë të mundur këtë premtim, ai do gjejë edhe një sponsor, pasi kostot e këtij premtimi shkojnë 300 mijë euro.

“Nëse do mbijetojmë, do kenë si dhuratë Helen Fischer”, konfirmon për “Bild”, menaxheri Michael Born.

m Helene Fischer - Für einen Tag Meh