Mediat serbe e quajnë skandal vendimin e CAS-it

Mediat serbe kanë nisur të reagojnë në mënyrën më të ashpër. Lajmi për dhënien e fitores Shqipërisë ndaj Serbisë, i ka brengosur me të madhe mediumet në Serbi.

Kurir dhe Vesti  kanë lënë tituj që kanë të bëjnë me atë se vendimi është tejet skandaloz.

Serbia tani mbetet e fundit në grupin I.

skandali serb