Mediat serbe e komentojnë kështu pranimin e Kosovës

Janë ralluar tashmë fjalët skandaloze dhe e pakuptimit, në mediat serbe kur është në pyetje pranimi i ndonjë federate sportive kosovare në familjet e këtyre sporteve.

Dy mediumet më të mëdha oniline ‘B 92’ dhe ‘Blic’ e kanë dhën lajmin ndërsa kjo e para e ka mbajtur për një kohë edhe në ballinë.

Reagimi më i rëndë ka qenë i ‘Vjestit’ që e ka cilësuar si skandaloze, këtë të arritur të Kosovës, transmeton ‘Gazeta olle’.

Në këto medium shkruhet se pas pranimit të Komitet Olimpik të Kosovës, në KON, gjithçka ishte e kotë, dhe Kosovë nuk do të mund të ndalej.