Me Plis dhe Shqiponjë edhe në NBA

Tifozët shqiptarë tash tërheqin vëmendjen jo vetëm në futboll, por edhe në ndeshjet e basketbollit, raporton Telegrafi.
Kamerat kanë kapur një tifoz shqiptar me plis, duke bërë shqiponjën me duar edhe në një ndeshje të NBA-së, të zhvilluar mbrëmë.

Tifozi shqiptar, emr i të cilit është Albert Maloku, duket se ka qenë më atraktiv për sytë e regjisorëve, që kanë çuar kamerat për ta xhiruar nga afër në transmetimin e drejtpërdrejtë.

Ndeshja në fjalë ishe në mes dy skuadrave gjigante të basketbollit, Dallas Mavericks dhe Houston Rockets.

Rockets dolën ftues në takim duke mposhtur Mavericks me rezultat 108-101.

 

nbaplisi2