Më në fund takohen “live”, debat i nxehtë mes Ejup Mehmetit dhe Bylbyl Sokolit

Ejup Mehmeti dhe Bylbyl Sokoli e kanë pasur një debat shumë të nxehtë në studion e Arenës në Tribuna Channel.

Ejupi e ka akuzuar Sokolin për dështim në shumë skuadra që i ka drejtuar, sidomos në Prishtinë, ndërsa ky i fundit iu është kundërpërgjigjur edhe më rëndë.