Me cilë aktorë ngjajnë futbollistët e famshëm? (VIDEO)

Futbollistë të famshëm në botë duket se kanë nga një “kopje” të tyre në botën e filmit, aktorë ose personazhe filmike. Pablo Osvaldo ngjanë shumë me Khal Drogon. Heargreaves është shumë i ngjashëm me aktorin e njohur, Robb Stark. Kieran Gibbs duket si një kopje e Grey Worm.

Leo Messi i para pak viteve ngjanë shumë me Bran Stark. Andrea Pirlo ngjanë shumë me aktorin e filmit “The Hound”. Diego Lugano është shumë i ngjashëm me aktorin Tyrin Lannister.

Këto dhe ngjashmëritë e tjera mund ti shikoni në videon e mëposhtme./Indeksonline/