Me çfarë note u vlerësua gjyqtari kryesor i ndeshjes Hajvalia – Besa?

Gjyqtari kryesor i ndeshjes Hajvalia – Besa, Artan Tahiri, është vlerësuar me notën 3 (tre).

Lajmi konfirmohet nga burime të sigurta të Gazetën ‘Olle’.

Ndryshe, Tahiri u akuzua rëndë për ndarjen e drejtësisë në këtë takim nga ana e trajnerit  të Hajvalisë, Ismet Munishi dhe zyrtarëve të këtij klubi.