Mbyllet pjesa e parë, Rilski në epërsi

Në “Karagaçi” po zhvillohet gjysmëfinalja e Ligës Ballkanike ndërmjet skuadrës së Pejës dhe Rilskit, e cila po luhet në praninë e mbi 3000 tifozëve të cilët po krijojnë një atmosferë impozante. 

Çereku i parë është mbyllur me tri pikë epërsi për Rilskin, 19:16.

Mysafirët u treguan të fort edhe në çerekun e dytë, duke e përmbyllur atë me pesë pikë epërsi, 40:35.