Mbyllet periudha e parë Craiova – Sigal Prishtina

Periudha e parë e ndeshjës ndërmjet Sigal Prishtinës dhe Craiovas, ka dhënë një 10 minutësh tejet të kujdesshëm nga të dyja ekipet.

Madje efikasiteti i të dyja skuadrave ishe u ulët duke bërë që çereku i parë të mbyllet me rezultat 15:15